ELISE VÄNNI Ennustaja

Ennustaja
Elise Vänni

Erikoisosaaminen
Ennustus
Selvänäkö
Parisuhdeterapia ja -neuvonta
Luonneanalyysit
Muutosvalmennus ja -ohjaus
Henkilökohtaiset horoskoopit
Soita numeroon
09 86 255 119
erillislaskutus, 2,49 €/min
tai numeroon
0700 570 319
operaattoriveloitus, 2,53 €/min
Tavoitettavissa
Tänään ei tavoitettavissa
Huomenna ei tavoitettavissa

Jaa / tykkää

Henkilöprofiili

Elise Vänni on suosittu ja monipuolinen ennustaja ja selvänäkijä, jolla on vuosien kokemus parisuhdeneuvonnasta ja -terapiasta.  Elisen tapa auttaa on kannustava, kuunteleva ja muutoksessa ohjaava. Elise on saanut suurta kiitosta ihmisiä tukevasta neuvonnastaan ja hyvistä tuloksista.

Eliseä on helppo lähestyä, hän on sympaattinen ja huumorintajuinen auttaja. Lisäksi hän on päivittäin tavoitettavissa. Hän on kokenut tietäjä ja saa asiasta nopeasti kiinni.
Elise on toiminut vuosia parisuhdeneuvonnassa ja -terapiassa. Ihmissuhteet ovatkin Elisen vahvuus. Hän auttaa mielellään niihin liittyvissä haasteissa. Neljän aikuisen lapsen äitinä hänellä on vahva ymmärrys niin elämästä kuin parisuhteen ja perhe-elämän eri haasteista.
Elisen jokapäiväiset kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa ovat olleet parhaita opettajia Elisen auttamistyössä. Hän on ollut herkkä näyille jo pienenä, mikä on johdattanut Elisen auttamistyöhön.

Elise on suosittu ja tarkka tietäjä. Hänellä on lukuisia kanta-asiakkaita, jotka ovat jo vuosien ajan kääntyneet häneen puoleensa hyvin tuloksin.

Eliseltä saat lämminhenkistä, ymmärtäväistä apua joka päivä!