SANNA KUJANEN Ennustaja

Ennustaja
Sanna Kujanen

Erikoisosaaminen
Ennustus
Unien tulkinta
Eteeriset öljyt
Kodin energioiden ohjailu (Feng shui)
Soita numeroon
09 86 255 126
erillislaskutus, 2,49 €/min
tai numeroon
0700 570 326
operaattoriveloitus, 2,53 €/min
Tavoitettavissa
Tänään ei tavoitettavissa
Huomenna ei tavoitettavissa

Jaa / tykkää

Henkilöprofiili

Olen vuonna 1981 syntynyt ennustaja Tampereelta.
Olen ollut aina hyvin intuitiivinen ja tuntenut voimakkaasti asioita ja energioita ihmisistä ja ympäristöstä. Niin sanottu ”kuudes aisti” on aina ollut yksi normaaleista aisteistani. Lapsuudenkodissani etiäiset ym. olivat kotoisia asioita, mistä puheltiin samoin kuin mistä tahansa.

Uskon että meillä jokaisella on ”kuudes aisti” olemassa jos sen vain tahtoo huomioida ja ottaa vastaan. Minun kanavakseni välittää tietoa on annettu perinteiset pelikortit.

Korteista ennustaminen alkoi kohdallani jo lapsena lähinnä ajanvietteenä ja kokeiluna. Aikuisemmalla iällä aloitin homman uudestaan ja aloin testata ennustuksiani itselläni, kavereillani ja sukulaisillani. Huomattiin, että asiat todella menevät kuten ne korteista näin. Tämän taidon myötä koen tehtäväkseni ja etuoikeudekseni auttaa ihmisiä.

Minulta voi kysyä mitä vain. On aina helpompi katsoa, mitä täsmällisemmin kysymys esitetään. Voit siis esittää minulle kysymyksiä tai nimetä aihealueen esim terveys, työ ihmissuhteet jne. Voit myös kertoa asiasi/ongelmasi, niin voimme etsiä ratkaisua keskustelun pohjalta. Kerron aina mahdollisimman suoraan ja ymmärrettävästi korttien sanoman. Olen myös ehdottoman rehellinen niin hyvissä kuin pahoissakin asioissa.
Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen saadessani olla apuna ja tukena. Myös usein saamani positiivinen palaute antaa lisäpontta ja uskoa asiaani.