HANNELE RANTA Ennustaja

Ennustaja
Hannele Ranta

Erikoisosaaminen
Ennustus, vahvaan intuitioon luottaminen
Selvänäkö
Tarot-tulkinnat
Unien tulkinta
Soita numeroon
09 86 255 121
erillislaskutus, 2,49 €/min
tai numeroon
0700 570 321
operaattoriveloitus, 2,53 €/min
Tavoitettavissa
Tänään ei tavoitettavissa
Huomenna ei tavoitettavissa

Jaa / tykkää

Henkilöprofiili

Hannele Ranta on länsisuomalainen, lämminhenkinen selvänäkijä, ennustaja ja tarot-tulkitsija.
Hän käyttää tulkinnoissaan lähinnä vahvaa intuitiota ja apuna pääasiassa tarot-kortteja.

Hannele kiinnostui rajatiedosta jo hyvin nuorena, sillä hän koki asioita, joita muuta eivät kokeneet. Jo lapsena Hannelella oli ystäviä, joita muut kutsuivat mielikuvitusystäviksi. Hänelle ne ilman muuta olivat olemassa.
Hannele törmäsi alakoululaisena sukulaisensa luona aikakauslehteen, jossa selvänäkijä Tamara Maunosella oli oma palstansa. Sen palstan Hannele luki suurella mielenkiinnolla aina ensimmäisestä lauseesta viimeiseen. Hänestä tuntui hyvältä, että joku muukin näki asioita ennalta. 

Vähän myöhemmin Hannele tutustui pelikortteihin. Hän huomasi pian, että niistä asiat näkyivät hyvin selvästi. Jossain vaiheessa hän ymmärsi, että jotkut pelaavat niillä vain pelejä. Niitä Hannele ei tänä päivänäkään osaa, hänelle korteista on aina näkynyt asioiden kulku ja elämän suuntaviivat. 

Myös Hannelen unimaailma on todella vahva. Hän näkeeNäen hyvin selkeitä enneunia, jotka sitten toteutuvat. Usein unet toimivat varoituksena tulevista vastoinkäymisistä. Hannele auttaa mielellään sinuakin ymmärtämään uniesi viestin.
Hannelelle voit soittaa, liittyivätpä huolesi sitten työhön, talouteen tai rakkauteen. Tai jos haluat muuten vain selkeyttää tärkeitä päätöksiä. Hannelen motto on: ”Jokaisessa elämäntilanteessa on jotain tehtävissä”.

Katso yhdessä Hannelen kanssa suuntaviiva huomiseen!